Edukacija o detoksu

165,90 inc. VAT

ŠTO JE EDUKACIJA O DETOKSU?

Detoks je vrlo opširna tema i baš zato je napravljena ova edukacija kako bi mogli puno šire i dublje saznati baš sve što vas zanima o detoksu.

ZA KOGA JE NAMIJENJENA?

Ova edukacija oblikovana je na način da je apsolutni početnik može pratiti, ali i da oni vrlo iskusni mogu produbiti i proširiti svoje znanje i razumijevanje.

Edukacija o detoksu - Luka Hinić
165,90
inc. VAT

Pridružite se edukaciji

O VIDEO PROIZVODU

Kada kupite proizvod dobivate 5 videa sa sveukupno 25 najbitnijih tema vezanih za detoks, regeneraciju, tijelo i prirodu te prirodne procese. 5 videa sa sveukupno preko 5 sati video materijala. U tim video materijalima dobivate sve što trebati znati o detoksu da možete ići u svoje iskustvo detoksa i krenete u sasvim novom smjeru zdravlja i života.

Videi su na hrvatskom jeziku. 

Sadržaj

 • DAN 1:
  56:03
 • DAN 2:
  01:01:13
 • DAN 3:
  01:02:33
 • DAN 4:
  59:51
 • DAN 5:
  01:11:13

teme edukacije

Što je detoks?
Što su detoks simptomi?
Kako započeti proces detoksikacije?
Što znači pravilno, prirodno i zdravo se hraniti?
Važnost pravilnog kombiniranja hrane u detoksu?
Razlika između voćnog i procesuiranog šećera
Što je to prava hidracija?
Da li se trebamo bojati sunca?
Zašto je kretanje i vježbanje bitno za cjelokupno zdravlje?
Kako se prirodno naspavati i odmoriti?
Probavni sistem
Limfni sistem
Bubrezi i nadbubrežne žlijezde
Naš najveći organ – koža
Jetra i štitnjača
Sve što trebate znati o postu
Kako raditi detoks na sokovima i/ili smoothijima
Imamo li parazite i jesu li opasni?
4 najvažnija procesa u tijelu
Što su stvarno deficiti u tijelu?
Emocionalno jedenje
Kako su naše emocije povezane s određenim organima i žlijezdama
Farmaceutski proizvodi i suplementi
Teški metali
Lukina iskustva sa 4 kronične dijagnoze i dubokim intenzivnim detoksom

JESTE LI SE IKADA PITALI?

Koliko dobro poznajete svoje tijelo?
Jeste li se ikad pitali kako se zapravo odvijaju tjelesni procesi unutar vašeg organizma?

Jeste li se ikad pitali što se događa kad pojedete bananu? Što vaši bubrezi misle o kavi za dobro jutro? Što vaša jetra kaže na kroasan sa čokoladom za doručak?

Kad bi vaše tijelo i vaši organi mogli govoriti, što mislite da bi vam rekli?

Naše tijelo zapravo i može govoriti. I govori. Samo ne jezikom riječi, već jezikom simptoma. Simptomi koje doživljavate su pokušaj vašeg tijela da vam skrene pažnju na sebe, da vam kaže: eeeeeej, nije to baš dobro…mijenjaj.

Naše tijelo je zapravo vrlo komunikativno. I stvarno jako želi da ga čujemo i razumijemo. Uporno i neumorno šalje znakove za istu poruku. Ako ne čujemo, ako ne razumijemo, ili ako ne želimo čuti i prihvatiti, pojačava svoj izričaj pa tako doživljavamo intenzivnije simptome, ulazimo u teža stanja, sve dok nam se neka lampica u glavi ne upali i dok ne shvatimo da nam je to pomoć da stanemo na loptu i počnemo mijenjati sebe, navike, život.

Vrlo često se taj trenutak dogodi kad su alarmi već stvarno glasni, simptomi intenzivni, zdravstvena stanja vrlo teška. Jer tada više nemamo mogućnosti ignorirati. I tada počinjemo slušati.

Šteta što čujemo TEK tada…jer naše tijelo počinje govoriti šaptom. Povremena glavobolja – njegov je šapat. Suha koža – njegov je šapat. Osjećaj nervoze – njegov je šapat.

Ali mi to ne razumijemo kao poruku iz unutrašnjosti, kao poruku našeg tijela. Već koristimo brza i laka “rješenja”. Tabletica simo, kremica tamo, koktel dva i evo nas – glava ne boli, koža je glatka, opuštenost umjesto nervoze je tu.

Ali jesmo li time uistinu riješili nešto?

Ili smo time samo utišali zvuk alarma koji i dalje zvoni?

Ne možemo ugasiti alarme našeg tijela. Možemo ih odgađati. Samo svaki idući put kad se pojave, alarmi bivaju sve glasniji i glasniji.

Nemojte čekati prodorne sirene.

Slušajte šapat svog tijela. Naučite kako ga čuti. Naučite kako ga razumjeti.

Upoznajte svoje tijelo. Upoznajte procese unutar svog tijela. Upoznajte mehanizme svog tijela.

I onda mu budite podrška. Jer vam treba zdravo tijelo. Što god da želite postići, gdje god da želite ići, kakvi god da želite biti – PRVO TREBATE BITI ZDRAVI.

Luka je počeo slušati tek vrlo glasne i prodorne sirene svog tijela. Četiri dijagnoze, četiri “kronične neizlječive bolesti”, četiri vrlo glasne i prodorne sirene. Bio je primoran vrlo brzo i vrlo hrabro napraviti potpuni preokret u životu. Naučio je kako njegovo tijelo funkcionira, naučio je što se događa u pozadini, naučio je što treba napraviti kako bi preokrenuo svoju priču. I u tome je uspio.

Luka je iskusio i pakao i raj detoksa kroz svoj put iscjeljenja od 4 kronične autoimune dijagnoze (Crohnova bolest, reumatoidni artritis, gastritis i autoimuni hepatitis).
Prošao je faze od intenzivnih dubokih simptoma čišćenja do faze gdje je mislio da je u totalno nekom drugom životu.
Eksperimentirao je s različitih metodama, istraživao kroz edukaciju i primjenu svega što je naučio.

Nakon toga, prije 4 i pol godine, Luka je počeo raditi s klijentima iz cijelog svijeta i vodio ih kroz različite vrste detoksa na njihovom putu promjene iz raznih kroničnih i degenerativnih stanja.
Svo iskustvu i znanje koje je Luka sakupio kroz svoj put, sada prenosi u ovoj edukaciji da biste vi imali priliku učiti iz višegodišnjih istraživanja, eksperimentiranja, edukacija i iskustva Luke te iskustava njegovih klijenata – i to sve na jednom mjestu.
Edukacija je lako shvatljiva i objašnjena na najjednostavniji način bez obzira na kompleksnost našeg tijela, prirode i svih procesa detoksa.

Dozvolite si uložiti u edukaciju čije znanje i razumijevanje ostaje sa vama cijeli život i mijenja vam kompletno pogled na vaše tijelo i zdravlje.

Krenite u novom smjeru kvalitetnog prirodnog zdravlja.

Video proizvod je dostupan za gledanje godinu dana od datuma kupnje.