Prvi koraci prema prirodnom zdravlju

14,34 inc. VAT

U današnje vrijeme prisutno je kolektivno jako puno straha, pogotovo na području zdravlja. U zdravlju ima puno segmenata, pa tako u ovo internet doba puno svakakvih kontradiktornih informacija, svakakvih pristupa i drugačijih iskustava ljudi. Teško je razlučiti kako uopće krenuti. Prisutan je jako veliki pritisak. Pritisak koji zapravo tjera ljude da iz straha i želje za brzim rezultatima jako naglo i drastično rade promjene sa površinskim znanjem i razumijevanjem toga što rade. Onda se događaju svakakva neugodna i bolna iskustva koja se ne razumiju, gdje se onda čovjek iz neznanja prestraši i ide u neki drugi ekstrem ili traži drugo brzinsko rješenje.

Prvi koraci prema prirodnom zdravlju - Luka Hinić
14,34
inc. VAT

Luka je i sam jako naglo i drastično napravio velike promjene u svom životu vezano za zdravlje, direktno u duboki detoks, samo voće, povrće, post, bilje, čajevi, sokovi, bio je u stanju gdje nije imao baš puno vremena jer mu je prijetio otkaz jetre. No nakon što je uspio dovesti svoje zdravstveno stanje na određenu razinu, bio je jako zbunjen, u strahu od svih vrsti hrane osim voća i povrća i nije znao kako dalje jer više nije imao tako veliki razlog koji ga je držao discipliniranim.

Išao je iz ekstrema u ekstrem nakon toga. Iz detoksa u veganski junk food i tako u krug. Počeo je s vremenom učiti kroz to. Počeo je uviđati način koji vodi korak po korak, prirodno do dugoročno održivih promjena. Počeo je uviđati moć malih promjena i rezultate dugoročnog provođenja tih promjena. Kako se s vremenom prirodno počinje sve poslagivati.

Počeo je na taj način hvatati ravnotežu. Počeo je više slušati tijelo i manje mentalne zahtjeve i odluke. Postalo je puno jednostavnije nego što si je cijelo vrijeme prije toga radio u glavi i konstantno razmišljao kako bi ili što trebao. To danas zove tranzicijom. Tranzicijom prema prirodnom zdravlju. Tranzicija koja korak po korak vodi čovjeka u dugoročno održive prirodne i zdrave promjene.

O čemu se radi?

Kroz ovo predavanje Luka dijeli svoje iskustvo kroz svoju transformaciju zdravlja iz kroničnih autoimunih stanja, iskustvo svojih klijenata u promjenama načina života zbog kojih su si vratili zdravlje na prirodan način te kako krenuti na ovaj put prema prirodnom zdravlju na jedan uravnotežen, postepen i zdrav način bez naglih i drastičnih promjena i odricanja.

O ''video proizvodu''

1 sat i 1 min predavanja o prvim koracima koje možete napraviti prema prirodnom zdravlju. Video proizvod objašnjava i prikazuje koje korake možete napraviti da bi došli do kvalitetnog prirodnog zdravlja na način koji nije drastičan, već prirodan i postepen. U predavanju se prikazuju mali postepeni koraci prema promjeni sa drugačijim i dubljim razumijevanjem. Video je snimljen na online predavanju u privatnoj FB grupi gdje su sudionici bili prisutni uživo.

Video je na hrvatskom jeziku.

Prvi koraci prema prirodnom zdravlju

  • Video edukacija
    01:01:03

Predavanje za Vas!

Ako vam se neka od sljedećih rečenica sviđa, ovo predavanje je ZA VAS:

PRVI KORACI PREMA PRIRODNOM ZDRAVLJU

Cijena radionice “Prvi koraci prema prirodnom zdravlju” je 108 HRK.
Jeste li spremni za korak u novom smjeru?

Video proizvod je dostupan za gledanje godinu dana od datuma kupnje.