Put od kroničnih autoimunih stanja do prirodnog zdravlja

14,34 inc. VAT

Danas su sve brojnije i brojnije dijagnoze i nazivi skupina simptoma u medicini. Ljudi su sve zbunjeniji. Autoimuna stanja izranjaju na svakom uglu. Imena im znaju biti takva da ih obična osoba ne zna ni pročitati. Ono što je zajedničko svim autoimunim stanjima je da se ne zna uzrok, ne zna se zašto je prisutno u ljudskom životu te da je nerješivo.

O ČEMU SE RADI?

Kroz ovo predavanje Luka detaljno dijeli svoje iskustvo od početka svojih kroničnih autoimunih dijagnoza do sada kada je zdrav. Kako je živio prije, kako živi sada i što je sve bilo potrebno da napravi da bi bio ovdje gdje je sada. Koje su promjene potrebne i zašto. Dijeli također i novo razumijevanje tijela, detoksa, tranzicije, simptoma i prirodnog zdravlja.

Simple rules of eating - Luka Hinić
14,34
inc. VAT

Luka je imao dijagnoze Crohna, reumatoidnog artritisa, gastritisa i autoimunog hepatitisa. Hodao je po bolnicama jedno desetljeće. Konzumirao je puno tableta, kortikosteroida, bioloških terapija, injekcija.. išao je po zahvatima, pregledima, kolonoskopijama, gastroskopijama.. Nije se znao uzrok, samo da treba biti na svemu tome do kraja života jer kažu ne može to promijeniti.

Danas je zdrav. Ne konzumira nikakve tablete, terapije, kortikosteroide već 4 i pol godine. Živi totalno drugačiji život, koji si prije samo 4 i pol godine nije mogao ni zamisliti niti uopće vjerovati da je moguće za njega. I do toga je došao prirodno. Na prirodan način. Bez kemije i magičnih napitaka.

Svako stanje koje nam je prisutno u životu je tu prisutno sa jednom velikom svrhom. Jedan veliki alarm za promjenom. Jedna velika tabla STOP za način na koji smo živjeli do sada. Većina autoimunih stanja su psihosomatska, jer je Luki bilo potrebno da promijeni cijeli svoj život, a ne samo prehranu da dođe do ovog stanja u kojem je sada.

Ima puno više faktora u zdravlju od samo onoga što konzumiramo. Ono što je sigurno je da se promjena treba dogoditi ako želimo promjenu u svom zdravlju i životu. Kad Luka nije imao zdravlje, jedino što je htio je to. Zdravlje treba biti prioritet bez obzira na sve.

O ''video proizvodu''

1 sat i 2 min predavanja o promjenama koje su potrebne na svim razinama da bi čovjek došao iz kroničnih autoimunih dijagnoza do prirodnog zdravlja. Video proizvod prikazuje i prenosi svjedočanstvo i iskustvo Luke koji je kroz detoks tijela i uma i promjene na svim razinama doveo svoje zdravlje na razinu kakvu nikada u životu nije imao, nakon što mu je predviđano da će biti na tabletama i terapijama do kraja života te da će mu jetra otkazati i biti potrebna transplantacija. U predavanju se prikazuje zdravlje, detoks, simptomi i tijelo sa drugačijim i dubljim razumijevanjem. Video je snimljen na online predavanju u privatnoj FB grupi gdje su sudionici bili prisutni uživo.

Video je na hrvatskom jeziku.

Put od kroničnih autoimunih stanja do prirodnog zdravlja

  • Video edukacija
    01:02:06

Predavanje za Vas!

Ako vam se neka od sljedećih rečenica sviđa, ovo predavanje je ZA VAS:

Put od kroničnih autoimunih stanja do prirodnog zdravlja

Cijena radionice “Put od kroničnih autoimunih stanja do prirodnog zdravlja” je 108 HRK.
Jeste li spremni za korak u novom smjeru?

Video proizvod je dostupan za gledanje godinu dana od datuma kupnje.