Razbijanje mitova – sunce, hidracija, kava

14,34 inc. VAT

Živimo u stvarno čudno doba. Bojimo se prirode. Štujemo prazno, površno, umjetno. Sve se više udaljavamo od prirode i sve je jako naopako. Posljedice od udaljavanja prirode su jako vidljive na cijeloj planeti. Mislimo da zdravlje ili bolest odlazi ili dolazi preko noći, da pada s neba. Želimo brza rješenja da bi mogli nastaviti živjeti kao do sada – autodestruktivno i destruktivno.

O čemu se radi?

Kroz ovo predavanje Luka dijeli svoje iskustvo i znanje kroz razbijanje mitova u zdravlju na teme koje su danas jako pod povećalom društva. Dijeli koliko danas u ovo doba ima informacija koje su kontradiktorne jedna drugoj i kako to možemo drugačije gledati i promatrati. Dijeli kako zapravo površnim istraživanjima i slijepim vjerovanjima informacija na internetu možemo sebi blokirati put prema kvalitetnom i prirodnom zdravlju zbog strahova. Dijeli drugačije i dublje razumijevanje zdravlja, sunca, hidracije i kave konzumirane za energiju. Da li se trebamo bojati sunca? Što je to prava hidracija? Daje li nam kava energiju?

Razbijane mitova - sunce, hidracija, kava - Luka Hinić
14,34
inc. VAT

Bojimo se sunca, mažemo se sa sto vrsti krema kako bi se zaštitili od sunca jer mislimo da je sunce krivo za sve. Pokušavamo se hidrirati vodom iz pipe dok uz to jedemo neprirodnu procesuiranu hranu koja dehidrira. Čudimo se kad izgledamo isušeno i blijedo u daljnjim godinama jer eto to je zbog godina. Pijemo kavu 5 puta dnevno jer to nam “daje” energiju. Ne znamo što bi bez kave. Kako bi se uopće probudili bez kave i išli u život? Bez kave ne možemo funkcionirati.

Vrijeme je da se svi trgnemo i malo zavirimo dublje u sve to.

O ''video proizvodu''

47 min predavanja razbijanja mitova u zdravlju na teme sunca, hidracije i kave. Video proizvod objašnjava i prikazuje koliko drugačije iskustvo može biti ako se ode u dubine određene teme, a ne samo površinski. Video objašnjava koliko si sa strahom zatvaramo vrata mogućnostima za promjene u zdravlju. U predavanju se prikazuje zdravlje i tijelo sa drugačijim i dubljim razumijevanjem. Video je snimljen na online predavanju u privatnoj FB grupi gdje su sudionici bili prisutni uživo.

Video je na hrvatskom jeziku.

Razbijanje mitova – sunce, hidracija, kava

  • Video edukacija
    47:55

Predavanje za Vas!

Ako vam se neka od sljedećih rečenica sviđa, ovo predavanje je ZA VAS:

Razbijanje mitova - sunce, hidracija, kava

Cijena radionice “Razbijanje mitova – sunce, hidracija, kava” je 108 HRK.
Jeste li spremni za korak u novom smjeru?

Video proizvod je dostupan za gledanje godinu dana od datuma kupnje.