Razbijanje mitova – voćni šećer, paraziti, proteini

14,34 inc. VAT

Otkad je Luka ušao u svijet detoksa i prirodnog zdravlja čuo je i pročitao izrazito puno informacija o svakakvim temama. Pogotovo o istim temama koje su kontradiktorne jedna drugoj. Sve dok nije počeo imati svoje iskustvo sa detoksom, hranom i iscjeljenjem, nije mogao znati što je istina.

O čemu se radi?

Kroz ovo predavanje Luka dijeli svoje iskustvo i znanje kroz razbijanje mitova u zdravlju na teme koje su danas jako pod povećalom društva. Dijeli koliko danas u ovo doba ima informacija koje su kontradiktorne jedna drugoj i kako to možemo drugačije gledati i promatrati. Dijeli kako zapravo površnim istraživanjima i slijepim vjerovanjima informacija na internetu možemo sebi blokirati put prema kvalitetnom i prirodnom zdravlju zbog strahova. Dijeli drugačije i dublje razumijevanje zdravlja, voćnog šećera, parazita i proteina.

Razbijanje mitova - voćni šećer, paraziti, proteini - Luka Hinić
14,34
inc. VAT

Iskustvo mu je pokazalo da uvijek postoji šira slika, da uvijek postoje određene specifičnosti koje mogu promijeniti situaciju u tom trenutku, a da u drugim trenucima bude drugačije. S druge strane mu je pokazalo da naše tijelo je stvarno fenomenalna kreacija prirode koja će funkcionirati uvijek najbolje kako može ZA nas, ali i da će to pretežito ovisiti o našoj razini svijesti, razumijevanju, načinu življenja života i što ćemo unositi u svoje tijelo svakodnevno.

Postoje određene teme koje su često spominjane i pune dezinformacija na internetu kao npr da je voćni šećer i procesuirani šećer jednako štetan i da ga se ne smije konzumirati puno a ni svakodnevno, pogotovo ljudi kojima su dane dijagnoze vezane za šećer u krvi. Kao npr da je protein glavni dio obroka i gorivo našeg tijela i da ako se ne konzumira određena količina dnevno čovjek će oslabiti i neće moći imati mišiće. I kao npr da su paraziti uzroci puno stanja i fokus je samo na ubijanju istih a ne na cjelokupnoj promjeni, bez da se razumije koja je uopće uloga parazita i zašto su uopće u našem tijelu.

O ''video proizvodu''

48 min predavanja razbijanja mitova u zdravlju na teme voća i voćnog šećera, proteina i parazita. Video proizvod objašnjava i prikazuje koliko drugačije iskustvo može biti ako se ode u dubine određene teme, a ne samo površinski. Video objašnjava koliko si sa strahom zatvaramo vrata mogućnostima za promjene u zdravlju. U radionici se prikazuje zdravlje i tijelo sa drugačijim i dubljim razumijevanjem. Video je snimljen na online predavanju u privatnoj FB grupi gdje su sudionici bili prisutni uživo.

Video je na hrvatskom jeziku.

Razbijanje mitova – voćni šećer, paraziti, proteini

  • Video edukacija
    48:18

Predavanje za Vas!

Ako vam se neka od sljedećih rečenica sviđa, ovo predavanje je ZA VAS:

Razbijanje mitova - voćni šećer, paraziti, proteini

Cijena radionice “Razbijanje mitova – voćni šećer, paraziti, proteini” je 108 HRK.
Jeste li spremni za korak u novom smjeru?

Video proizvod je dostupan za gledanje godinu dana od datuma kupnje.