Razlika između tranzicije i detoksa

14,34 inc. VAT

Vremena su jako zbunjujuća. Jako puno informacija vezano za prehranu, za zdravlje, za detoks je dostupno svima i jako puno informacija je kontradiktorno među sobom. Ova radionica će vam pružiti malo drugačiji pogled sa drugačijim razumijevanjem između svih tih kontradiktornih informacija i donijeti bistrinu i znanje kojim korakom ići naprijed.

O čemu se radi?

O razlici između dva trenutno najbitnija načina za promjenu na zdraviji i prirodniji način života. Tranzicija i detoks su jako bliski po cilju – da osoba bude prirodno zdrava, ali jako su različiti po sadržaju i procesima i zato ova radionica služi da razbije sve miskoncepcije tih načina i donese čovjeku znanje i moć razlučivanja između njih.

Razlika između tranzicije i detoka - Luka Hinić
14,34
inc. VAT

O ''video proizvodu''

57 minuta predavanja na temu razlike između tranzicije i detoksa. Video proizvod objašnjava razliku između tranzicije u dugoročno održivi prirodni životni zdravi stil i detoksa tijela od nakupina i blokada koje su se nakupljale desetljećima i generacijama. Prenosi potrebno razumijevanje i drugačiju perspektivu prirodnog životnog stila tako da čovjek može odlučiti u kojem smjeru i na koji način želi ići dalje prema prirodnom zdravlju. Video je snimljen na online radionici u privatnoj FB grupi gdje su ljudi sudjelovali uživo.

Video je na hrvatskom jeziku.

Course Curriculum

Razlika između tranzicije i detoksa

  • Video edukacija
    57:31

Radionica za Vas!

Ako neka od ovih izjava rezonira s vama, ova radionica je za vas:

Razlika između detoksa i tranzicije

Cijena radionice “Razlika između tranzicije i detoksa” je 108 HRK.
Jeste li spremni za korak u novom smjeru?

Video proizvod je dostupan za gledanje godinu dana od datuma kupnje.