Što znači pravilno i zdravo jesti?

14,34 inc. VAT

Ono što danas jedete mora potaknuti vaše tijelo da odrađuje otkucaje srca, stvara novu krv, obnavlja vašu koštanu srž, potiče vaš mozak na procese, olakšava vaš um, pokreće vaša pluća da rade, podržava vaš imunološki sustav, čisti vašu kožu, održava vaš probavni sustav da radi glatko, podmazuje vaše zglobove, popravlja i izgrađuje mišiće. Što ćete jesti da to učinite?

O čemu se radi?

Ova radionica govori o jednostavnosti načina na koji tijelo funkcionira i koja su jednostavna pravila prehrane. Luka na radionici dijeli i prenosi o tome što zapravo znači pravilno i zdravo hraniti se, je li dovoljno samo jesti pravu zdravu hranu i birati prave namirnice, je li moguće da je u nekim situacijama i prirodna hrana štetna, da li postoji još bitnih faktora osim samo toga što jedemo…

Što znači pravilno i zdravo jesti - Luka Hinić
14,34
inc. VAT

O ''video proizvodu''

1 sat i 6 minuta predavanja o tome što znači pravilno i zdravo jesti. Video proizvod objašnjava kako smo zaboravili najosnovnija pravila pravilne i zdrave prehrane. Većina pravila koja ćete naučiti i o kojima ćete čuti u ovom video proizvodu čak se i ne odnose na to koju hranu jedete, ona zadiru mnogo dublje u sve aspekte pravilne i zdrave prehrane i života. Video je snimljen na online radionici u privatnoj FB grupi gdje su ljudi sudjelovali uživo.

Video je na hrvatskom jeziku.

Course Curriculum

Što znači pravilno i zdravo jesti

  • Video edukacija
    01:06:13

Radionica za Vas!

Ako vam se neka od sljedećih rečenica sviđa, ova radionica je ZA VAS:

Što znači pravilno i zdravo jesti

Cijena radionice “Što znači pravilno i zdravo jesti” je 108 HRK.
Jeste li spremni za korak u novom smjeru?

Video proizvod je dostupan za gledanje godinu dana od datuma kupnje.